Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

07 September 2009

Antara Sungai Tercemar Di Dunia

*Credits di akhir post ini.

Assalamualaikum WBT.

'Indah' betul pemandangan sungai di atas,dengan sampah sarapnya yang memang padat. Untuk makluman para pembaca sekalian, sungai ini merupakan antara sungai yang paling kotor di dunia. Nak tahu sungai apa? Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk mengetahuinya. Di samping itu, saya sertakan juga gambar-gambar sungai ini pada sudut yang lain. Bagi sesiapa yang belajar bidang kualiti air atau tengah buat penyelidikan nutrien air, sungai ini mungkin boleh di jadikan sampling site anda. Hehehehe.

Berikut adalah panaorama sungai ini. Selamat menikmati pemandangannya...

Sungai ini namanya Sungai Citarum di Jawa Barat, Indonesia. Amacam? Ada brannnn????

Credits to Sekam Padi from carigold.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.