Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

18 March 2009

Dapat RM0.25 Percuma Setiap DownloadSalam sejahtera. Maafkan saya kerana hampir sebulan tidak membuat post terbaru di dalam blog ini. Memandangkan saya sedang menyiapkan tesis sekarang ni. Memang susah, dah jadi macam zombi dah saya sekarang ni. Tak cukup tidur punya pasal. Dan saya amat mengharapkan sokongan para pembaca sekalian agar dapat memberi galakan kepada saya dan doakan saya agar dapat menyiapkannya dalam jangkamasa yang ditetapkan. Amin.

Sebagai tanda terima kasih saya di atas kesabaran anda, saya juga nak berkongsi satu lagi idea mendapat pendapatan di internet. Cukup mudah. Hanya promosikan download ebook panduan buat duit secara PERCUMA! menarik bukan? Daftar dan promosikan link affiliate anda kepada pelawat web dan rakan-rakan anda. Untuk setiap download anda dibayar RM0.25. Jika 100 orang download, anda dah dapat RM25 secara PERCUMA.

Sungguh mudah sebab ebook ini PERCUMA, daftar ejen affiliate juga PERCUMA. Banner dan artikel promosi juga diberikan PERCUMA! Tapi jasa anda promosikan ebook ini tidak percuma, malah anda dibayar.

Jangan buang masa lagi, daftar di JADI AGEN AFFILIATE (KLIK SINI) dan nanti anda akan dapat link untuk download ebook dan seterusnya cara mendaftar ejen affiliate ebook tersebut.

Sungguh mudah hidup ini. Mulakan janaan pendapatan sampingan anda sekarang.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.